Rólunk

Névjegy 

A cég neve: FIBRAN d.o.o. 
A cég teljes neve: FIBRAN proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o. 

Cím: Kočevarjeva ulica 1, 8000 Novo mesto, Szlovénia 

Cégjegyzék szám: 1909746000 
Adószám: SI72028432 

Bankszámla száma: 

SKB: SI56 0315 0100 0281 244 
UniCredit Bank: SI56 2900 0005 0134 695 

A FIBRAN csoport

Európa egyik legfontosabb hőszigetelőanyag-gyártójaként a FIBRAN csoport számos gyárat és céget tömörít Európaszerte. Története 1974-ben kezdődött amikor Dimitris Anastasiadis Terpniben, Thessaloniki közelében, Görögországban egy jövőorientált, családi vállalkozásként megalapította. Ezek az értékek mind a mai napig visszaköszönnek a csoport vállali kultúrájában. 

A Fibran csoport kínálatában 3 márka található: A FIBRANxpsFIBRANgeo és a FIBRANgyps. A FIBRANxps márkanév alatt forgalmazott termékek gyártása 4 gyárban – Görögországban, Szlovéniában, Portugáliában és Bulgáriában folyik és hamarosan nyílik az új csehországi gyár. Kőzetgyapot gyártás – FIBRANgeo márkanév alatt Görögországban, míg gipszkartongyártás – FIBRANgyps márkanév alatt – Olaszországban foylik.  

Leányvállalati, forgalmazói és képviselői révén a Fibran termékei immár 70 országban érhetők el a világon.  

A különböző éghajlatú és különféle igényű országokban szerzett sok éves tapasztalat révén olyan lenyűgöző termékeket és megoldásokat fejlesztünk és gyártunk, melyek tartós és fenntartható védelemt nyújtanak az épületek számára.  

FIBRAN d.o.o.

A szlovéniai FIBRAN d.o.o. cég – A FIBRAN csoport tagjaként – 2004-ben alakult és 2006-ban kezdte meg a gyártást saját üzemében. Büszkék vagyunk rá, hogy 13 év fáradhatatlan erőfeszítésének és kemény munkájának köszönhetően cégünket Európa legnagyobb extrudált polisztirol gyártói-,  FIBRANxps márkanév alatt forgalmazott termékeinket pedig a legmagasabb minőségű hőszigetelőanyagok között tartják számon.  

FIBRAN d.o.o. gyára két gyártósorral Sodražica városában működik. Termelési csapatunk komoly energiákat összpontosít a termékfejlesztésre és a termékminőség folyamatos fenntartására. Termékeink minőségét – összhangban az európai szabványokkal  - folyamatosan ellenőrizzük saját laborunkban illetve akreditált minősítő intézetekben csakúgy mint:  FIW München, Germany, ZAG Ljubljana, Slovenia és IGH Zagreb, Croatia. 

Missziónk

Missziónk, hogy jól dolgozzunk, magas minőségű termékeket gyártsunk és mind globálisan mind helyileg biztosítsuk a fenntartható folymatos fejlődést. 

 

Egy lépéssel előrébb

Büszkén állítjuk, hogy FIBRAN csapat nem egy egyszerű követő résztvevője a piacnak. Kezdeményezői és alkotói vagyunk az új piaci trendeknek, olyan rendszerek kialakításának melyek védelmet biztosítanak az épületek számára.